Wilt u renoveren of verbouwen?

Onze ervaring met renovatieprojecten werd gestaag opgebouwd sinds 1998. Als betrouwbare partner in het optimaliseren van ruimte in woningen, bedrijfspanden en kantoren werd ons ook gevraagd om totale renovaties uit te voeren. Twee decennia ervaring maakt van KAMAi uw ideale partner voor de professionele renovatie van uw interieur thuis of op kantoor. Van heel gerichte aanpassingen tot een complete verbouwing van A tot Z.

Onze filosofie is samen met u te zoeken naar de beste oplossingen voor uw renovatie. Wij komen graag vrijblijvend luisteren naar uw plannen/dromen met uw thuis of uw bedrijf. Het vertalen van uw verhaal is onze ambitie. Gratis advies wat betreft concrete uitwerking en technische haalbaarheid van uw project, is voor ons een evidentie. Onze expertise en onze vakbekwame mensen staan garant voor een kwalitatieve realisatie. Via onze kennis en ervaring, maar ook de passie voor het vak, willen we u ontzorgen.
Nieuwbouw is vaak de eerste en een goede optie, maar er zijn heel wat redenen om een renovatie te overwegen:

  • Technische tekortkomingen van uw pand. Zoals bijvoorbeeld een isolatie die niet meer echt aan de normen voldoet.
  • Visuele en esthetische tekortkomingen van uw pand: mogelijk is het nog wel technisch in orde en functioneel, maar mist het de look & feel die aansluit bij je persoonlijkheid of je bedrijfsimago.
  • Functionele vereisten van uw pand: de functionaliteit van uw bestaande woning of gebouw voldoet niet meer door een gezinsuitbreiding, een nieuwe hobby, bijkomende medewerkers of wat dan ook
  • Stedenbouwkundige restricties: u wordt verplicht een deel van uw pand te bewaren naar ruimtelijke ordening toe. U mag “slechts” renoveren, maar u zoekt wel de meest efficiënte oplossing, want u voelt zich er goed en wilt niet verhuizen.
  • De vastgoedwaarde van uw pand: u wil het rendement op uw investering niet laten teloor gaan. Renovatie betekent een gevoelige opwaardering van uw pand.

Heeft u vragen of een concreet project?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.