Systeem- en glaswanden

Kan een gegeven ruimte of werkoppervlakte zich vlot aanpassen aan uw veranderende noden? Met bovendien aandacht voor esthetiek, akoestiek en functionaliteit? Zeker! Ruimte is een kostbaar goed dat voortdurend moet geoptimaliseerd worden en zich flexibel dient aan te passen aan uw vereisten. Modulaire en verplaatsbare systeemwanden, vol of in glas, bieden hier de oplossing.

Deze systeemwanden zijn ontworpen conform de laatste normen inzake brandveiligheid, akoestiek, isolatie en stabiliteit, maar zorgen vooral voor een esthetisch aantrekkelijke en aanpasbare indeling van de ruimte. Een kantooromgeving kan ingevuld worden als open workspace, al dan niet met akoestisch corrigerende elementen, maar misschien vereisen bepaalde functies of afdelingen toch meer discretie en privacy.

Bij de herinrichting of vernieuwing van uw kantoorruimte kan soms een creatieve plaatsing van systeemwanden of glaswanden volstaan, vaak gecombineerd met systeemplafonds en technische vloeren. Hiermee worden arbeidsintensieve, dure en niet flexibele bouwprojecten vermeden, en houdt u de deur open naar de toekomst. Er bestaan diverse alternatieven in modulaire systeemwanden naar ieders wens en budget, van low-budget kantoorwanden uit sandwichpanelen tot state-of-the-art glaswanden met hedendaags design. Bovendien zijn deze wandsystemen modulair en verplaatsbaar zonder ingrijpende of hinderende werken. Vraag gerust ons advies en laat u overtuigen door onze talrijke referenties en realisaties: onze expertise staat tot uw dienst!

Systeemwanden en glaswanden worden trouwens niet enkel in kantooromgevingen toegepast. Zo worden in woningen of praktijkruimtes vaak gyprocwanden gecombineerd met glaswanden.: een strak en licht resultaat.

Heeft u vragen of een concreet project?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.