Gyrpoc tijdens bouwen of verbouwen?

Heeft u bijkomende kamers, 1 of meerdere plafonds nodig? Gyproc is hiervoor een ideale oplossing. 

Gyproc is en blijft een eenvoudige, maar veelzijdige en flexibele manier om elke kamer of ruimte perfect en snel af te werken. Of het nu een renovatie van een bestaande woning betreft, een nieuwbouw of een herindeling van een bureelruimte. Wij helpen u met de uitvoering van de beste oplossing.

Een extra slaapkamer? De zolder tot een volwaardige woonruimte afwerken? Aparte werkruimtes creëren? Gyproc wanden laten je dus toe beschikbare ruimtes optimaal en creatief te gaan opdelen volgens jouw wens en behoefte, en dit zonder ingrijpende verbouwingen. Wij werken de oppervlaktes af volgens de gewenste afwerkingsgraad (F1 – F3), maar steeds schilderklaar.

Daar Gyproc zeer ruim toepasbaar is, verzorgen wij uw scheidingswanden, voorzetwanden en plafonds tot in de puntjes. Als expert met jarenlange ervaring zorgen wij altijd voor een vlotte inwerking van leidingen, elektriciteitskabels in de binnenwanden. Getuige daarvan onze lange lijst tevreden klanten, zowel particulieren als bedrijven, en realisaties. 

Heeft u vragen of een concreet project?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Gyproc biedt tal van voordelen.

Snel en voordeling

Gyproc is een droge manier van afwerking zonder overlast en is dan ook nagenoeg dadelijk na een vlotte plaatsing klaar voor gebruik. Bovendien is gyproc door een doordachte aankoop van materialen en een geroutineerde plaatsing een bijzonder voordelige manier van afwerking.

Flexibel

Nagenoeg alles is mogelijk om uw wensen te realiseren naar renovatie, optimalisatie van ruimte en herindeling van woon- of bureelruimtes. Bovendien gebeurt de plaatsing en eventueel demontage van gyproc zonder zware ingrepen. Spots en andere voorziening zijn makkelijk in te bouwen.

Isolatie

Gyproc wanden garanderen een goede geluidsisolatie en lenen zich tot het thermisch (na)isoleren van zolders en wanden.

Renovatie

Gyproc is het ideale renovatiemateriaal om oude en lelijke muren en plafonds rimpelloos te bekleden en te isoleren.

Design

Door de veelheid van gespecialiseerde materialen en technieken is nagenoeg elk design realiseerbaar, van strakke, naadloze oplossingen tot gebogen toepassingen of geperforeerde plafonds. U wenst uw persoonlijkheid, stijl of uw bedrijfsbranding door te trekken in de juiste look&feel: met gyproc kan het.

Brandvertragend

Door zijn samenstelling en eigenschappen is gyproc brandvertragend (in verschillende kwaliteiten) en brandveilig.

Milieuvriendelijk

Zowel de productie van de materialen als de materialen voldoen aan de strengste vereisten inzake milieu. Gyproc is dan ook onschadelijk voor mens en milieu en 100% recycleerbaar.